Tutustu johtoryhmäämme

Ilkka Starck

CEO

Ilkka on ohjelmistoalan johtaja, jolla on laaja kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä liiketoiminnan johtamisesta useassa suuryrityksessä. Ilkka tuli Profit Softwaren palvelukseen energia-alan ratkaisutoimittaja Eforesta, jossa hän vastasi yrityksen myyntiorganisaatiosta. Sitä ennen Ilkka johti EMEA-myyntitoimintoja tietokantatoimittaja Solid Information Technologyssä Münchenissä, joka sittemmin siirtyi IBM:n omistukseen. Hän on myös johtanut tietoturvayhtiö F-Securen tytäryhtiötä Yhdysvalloissa. Ilkka on lisäksi toiminut Ericssonilla useissa myynti- ja johtotehtävissä sekä Suomessa että Ruotsissa.

Nathalie Kuosa

CFO & HR

Nathalie vastaa Profit Softwaren talousasioista, kuten sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä raportoinnista ja taloushallinnon prosesseista. Lisäksi Nathalien tehtäviin kuuluvat myös edellä mainittujen toimintojen kehittäminen ja taloussuunnittelu. Ennen uraansa Profit Softwaressa Nathalie toimi Country Controllerina IBM Finland Global Business Servicessä. Sitä ennen hän työskenteli talousjohtajana Solid Information Technologyssä ja oli avainroolissa Solidin yhdistyessä IBM:ään. Nathaliella on MBA-tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta ja filosofian maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta.

Tuukka Tiainen

VP Product Management

Tuukka vastaa Profit Softwaren tuotetarjoomasta. Hän aloitti Profit Softwarella marraskuussa 2014. Tuukalla on yli 15 vuoden kokemus vakuutusalasta, aiemmin hän on työskennellyt Suomi-yhtiössä ja Op-Henkivakuutuksessa. Tuukalla on valtiotieteiden maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta.

Pasi Lahti

SVP R&D

Pasi vastaa Profit Softwaren projektisalkusta. Pasi tuli Profit Softwareen keväällä 2011 ja hänellä on yli 18 vuoden kokemus ohjelmistotuotteiden kehittämisestä. Ennen uraansa Profit Softwaressa Pasi toimi eri johtotehtävissä F-Securessa, SafeNet Inc:ssä ja Nokialla. Pasilla on diplomi-insinöörin tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta.

Pekka Korpi

SVP Sales & Marketing

Pekka vastaa Profit Softwaren myynnistä ja markkinoinnista. Hänellä on yli 20:n vuoden kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta ja kasvuyrittämisestä. Pekka oli perustajaosakkaana Global Intelligence Alliance Group:issa rakentamassa kansainvälistä, ohjelmistopohjaista palveluliiketoimintaa kymmeneen kaupunkiin neljällä mantereella. Vuosien saatossa Pekka vastasi GIA:lla mm. ohjelmistoliiketoiminnasta, IT:stä, tuotehallinnasta, M&A -integraatioista sekä Corporate Development -asioista. Ennen GIA:n myyntiä Pekka toimi usean vuoden myös GIA:n hallituksessa.

Koulutukseltaan Pekka on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.


Hallitus

Profit Softwaren hallituksen jäsenet:

Benjamin Kramarz
VIA equity
Hallituksen puheenjohtaja lokakuusta 2014
Hallituksen jäsen lokakuusta 2014

Björn Norrbom
Chairman of the Board at Colabitoil AB
Hallituksen jäsen lokakuusta 2014

Ilkka Lohi
Hallituksen jäsen maaliskuusta 2015