Tutustu johtoryhmäämme

Ilkka Starck

CEO

Ilkka on ohjelmistoalan johtaja, jolla on laaja kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä liiketoiminnan johtamisesta useassa suuryrityksessä. Ilkka tuli Profit Softwaren palvelukseen energia-alan ratkaisutoimittaja Eforesta, jossa hän vastasi yrityksen myyntiorganisaatiosta. Sitä ennen Ilkka johti EMEA-myyntitoimintoja tietokantatoimittaja Solid Information Technologyssä Münchenissä, joka sittemmin siirtyi IBM:n omistukseen. Hän on myös johtanut tietoturvayhtiö F-Securen tytäryhtiötä Yhdysvalloissa. Ilkka on lisäksi toiminut Ericssonilla useissa myynti- ja johtotehtävissä sekä Suomessa että Ruotsissa.

Nathalie Kuosa

CFO & HR

Nathalie vastaa Profit Softwaren talousasioista, kuten sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä raportoinnista ja taloushallinnon prosesseista. Lisäksi Nathalien tehtäviin kuuluvat myös edellä mainittujen toimintojen kehittäminen ja taloussuunnittelu. Ennen uraansa Profit Softwaressa Nathalie toimi Country Controllerina IBM Finland Global Business Servicessä. Sitä ennen hän työskenteli talousjohtajana Solid Information Technologyssä ja oli avainroolissa Solidin yhdistyessä IBM:ään. Nathaliella on MBA-tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta ja filosofian maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta.

Pasi Lahti

SVP Software products

Pasi vastaa Profit Softwaren projektisalkusta. Pasi tuli Profit Softwareen keväällä 2011 ja hänellä on yli 18 vuoden kokemus ohjelmistotuotteiden kehittämisestä. Ennen uraansa Profit Softwaressa Pasi toimi eri johtotehtävissä F-Securessa, SafeNet Inc:ssä ja Nokialla. Pasilla on diplomi-insinöörin tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta.

Pekka Korpi

SVP Sales & Marketing

Pekka vastaa Profit Softwaren myynnistä ja markkinoinnista. Hänellä on yli 20:n vuoden kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta ja kasvuyrittämisestä. Pekka oli perustajaosakkaana Global Intelligence Alliance Group:issa rakentamassa kansainvälistä, ohjelmistopohjaista palveluliiketoimintaa kymmeneen kaupunkiin neljällä mantereella. Vuosien saatossa Pekka vastasi GIA:lla mm. ohjelmistoliiketoiminnasta, IT:stä, tuotehallinnasta, M&A -integraatioista sekä Corporate Development -asioista. Ennen GIA:n myyntiä Pekka toimi usean vuoden myös GIA:n hallituksessa.

Koulutukseltaan Pekka on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Rami Rinneheimo

Business Intelligence

Rami vastaa Profit Softwaren Business Intelligence -yksiköstä. Hän aloitti kesäkuussa 2017 Profit Softwaren ostettua suomalaisen Evolvitin. Ramilla on yli 18 vuoden kokemus IT-alasta ja ennen Evolvitia hän työskenteli useissa eri positioissa Digiassa. Ramilla on vahva tekninen tausta BI-teknologioista sekä Microsoftin ja Qlikin palveluista. Tämän lisäksi Ramilla on pitkä kokemus projektinhallinnasta, asiakkuuksien hallinnasta ja liiketoiminnan johtotehtävistä. Rami on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan ohjelmistokehitys.

Perttu Heinonen

Consulting, Insurance & Wealth

Perttu vastaa Profit Softwaren Konsultointiyksiköstä Vakuuttaminen ja Varainhoito -toimialoilla. Hän aloitti kesäkuussa 2017 Profit Softwaren ostaessa suomalaisen Evolvitin. Pertulla on 13 vuoden kokemus IT-alasta; hän toimi Evolvitin toimitusjohtajana, sitä ennen kokemusta kertyi mm. Samstockista ja Digiasta. Pertulla on vahva osaaminen projektien ja asiakkuuksien hallinnasta. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta ja filosofian maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan matematiikka.

Harri Inkinen

Consulting, Banks

Harri vastaa Profit Softwaren Konsultointi, Pankit -yksiköstä. Hän aloitti kesäkuussa 2017 Profit Softwaren ostettua suomalaisen Evolvitin. Harrilla on 15 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja konsultoinnista. Hän oli lukuisissa eri tehtävissä Evolvitissa viimeisten 10 vuoden aikana. Harrilla on vahva osaaminen finanssiliiketoiminnasta, asiakaskokemuksen palvelumallin kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä ylipäätään. Harri on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta.


Hallitus

Profit Softwaren hallituksen jäsenet:

Benjamin Kramarz
VIA equity
Hallituksen puheenjohtaja lokakuusta 2014
Hallituksen jäsen lokakuusta 2014

Björn Norrbom
Chairman of the Board at Colabitoil AB
Hallituksen jäsen lokakuusta 2014

Ilkka Lohi
Hallituksen jäsen maaliskuusta 2015