Ratkaisu, joka tukee verkkoliiketoimintaa

Verkkoliiketoiminta, kasvavat vaatimukset läpinäkyvyydestä, ja tiukka hintakilpailu pakottavat vakuutusyhtiöt uusiutumaan, eivätkä vanhat järjestelmät välttämättä tue muutosta.

Digitalisointi tarjoaa mahdollisuuden automatisoida prosesseja ja alentaa kustannuksia. Menestyminen markkinoilla edellyttää työkaluja, jotka tukevat prosessien digitalisointia ja liiketoiminnan viemistä verkkoon.

Profit Life&Pension on kehitetty näistä lähtökohdista, asiakkaidemme menestykseksi.

Profit Life&Pension

Profit Life&Pension on henki- ja eläkevakuutusratkaisu, joka tukee vakuutusyhtiöiden liiketoiminnan ydinprosesseja: tuotekehitystä, myyntiä, sopimusten hallintaa ja korvausten käsittelyä – ja automatisoi ne mahdollisimman pitkälle. Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotteistetun ratkaisun, joka tukee liiketoimintaprosesseja myynnistä korvausten käsittelyyn.

Modernit ja kestävät teknologiaratkaisut

Profit Life&Pension perustuu Java EE –standardeihin. Käyttöönottoa helpottaa palvelukeskeinen arkkitehtuuri ja selkeät rajapinnat, jotka tukevat järjestelmän integroimista muihin sovelluksiin ja teknologioihin.

Profit Life&Pension on moduuleista koostuva ratkaisu, jonka ytimessä on Profit Platform –alusta. Palvelukeskeisen arkkitehtuurin ja aikaa kestävien teknologiavalintojen ansiosta Profit Life&Pension on mahdollista ottaa käyttöön tietyn vakuutuslajin osalta, tietyn prosessin tueksi tai koko liiketoiminnan ratkaisuksi. Selainpohjaista käyttöliittymää on helppo räätälöidä niin visuaalisen ilmeen kuin itse toiminnallisuuden osalta käyttäjän rooli huomioiden.

Askeleen edellä

Profit Life&Pension tarjoaa kattavan valikoiman toiminnallisuuksia vakuutusliiketoiminnan tueksi. Profit Life&Pension sisältää useita aputyökaluja, jotka tukevat järjestelmän perusprosesseja.

  • Profit Product Builder tukee vakuutustuotteiden kehitystä, ylläpitoa ja niihin liittyviä prosesseja.
  • Profit Math Manager auttaa simuloimaan uuden vakuutustuotteen kaupallisia vaikutuksia, tehostaa testausta ja takaa lopputuloksen korkean laadun.
  • Profit Conversion Engine helpottaa sopimusten ja korvausten konvertoimista vanhoista järjestelmistä uuteen järjestelmään.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sales@profitsoftware.com

“Valitsimme Profit Softwaren laajan kilpailutuksen jälkeen. Heillä on tuntemus vakuutusliiketoiminnasta, tuotteistettu ratkaisu ja he olivat sitoutuneita projektiin. Voimme nyt todeta, että ulosmaksujärjestelmä sekä yhteistyömme toimivat erinomaisesti.”

Susanna Malmsten,Head of Development, Länsförsäkringar Fondliv AB

Katso referenssejä ›

 LF_99_pms_002217